Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Hungarian
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Nye ejere

Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at EQT har besluttet at sælge Atos Medical til PAI Partners.
PAI Partners er baseret i Paris, Frankrig og er et af Europas ledende equity/investeringsselskaber med stor fremgang og erfaring inden for sundhedssektoren.

Tak, EQT!
Siden overtagelsen af Atos i 2011 har EQT støttet os, så det har været muligt at gennemføre vores strategi samt bygge en solid grund til Atos’ fortsatte vækst.
Jeg vil gerne takke EQT, som ledes af Åsa Riisberg, Mads Ditlevsen og Christian Shin Hoegh Andersen, for deres tillid og støtte i hele denne periode.

“Capturing our Core” fortsætter!

Atos har, siden lanceringen i sommeren 2014, haft succes med at gennemføre vores ”Capturing our Core” strategi.

I denne periode har vi investeret i ressourcer og innovation for at kunne øge vores omsætning på de vigtigste markeder. Vi har opnået læring fra vores slutbrugere for bedre at forstå deres behov i forhold til nye produkt lanceringer, og vi er kommet tættere på vores markeder gennem vores nye direkte-til-slutforbruger initiativ (DTC).
Vi har opnået flotte resultater af vores anstrengelser, og det havde aldrig været muligt uden inspiration og engagement fra alle på Atos.

Dette ønsker jeg oprigtigt at takke alle og enhver for.
Præcis som vi, tror PAI Partners på vores “Capturing our Core” strategi. Ejerskiftet vil derfor ikke påvirke vores fokus, prioriteringer eller ambitioner.

Velkommen PAI Partners!
Vi er meget glade for vores nye samarbejde med PAI Partners, og vi vil fortsat være en virksomhed i vækst.

PAI Partners deler Atos’ ambition om hurtigt at ekspandere vores virksomhed inden for vores fokus markeder, og vil investere i vores virksomhed, så vi som organisation kan vokse hurtigere. Vi tror, at PAI Partners, med deres strategi og kapacitet inden for sundhedssektoren samt deres globale netværk, er en idealistisk partner, så Atos til fulde skal kunne realisere sin strategi og vækstambition.

PAI Partners team, som ledes af Ragnar Hellenius, Partner og chef for PAI Nordic, vil besøge os i Hörby inden for den nærmeste fremtid for at introducere PAI Partners til alle.

Lad os alle takke EQT og samtidigt byde PAI Partners velkommen til Atos!

 

Venlig hilsen

Claus Bjerre CEO