Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Hvem er vi

Vi bestræber os på at gøre livet lettere for mennesker, der trækket vejret gennem et stoma, ved hjælp af dybdegående personlig pleje og innovative løsninger.

Siden introduktionen af den første Provox® stemmeprotese i 1990 er Atos Medical blevet den førende i verden inden for laryngektomi-pleje.

Vores bestræbelser og målbevidste specialisering inden for dette felt har gjort det muligt for os at opnå en dybdegående forståelse af vores brugeres behov. Denne forståelse driver vores innovationsproces, og vi bryster os af hele tiden at introducere innovative løsninger til vores brugere.

Igennem årene har vi imødekommet behovene hos mere end 100.000 mennesker med laryngektomi i mere end 70 lande. Vores omfattende portefølje indenfor laryngektomi-pleje omfatter en komplet række af højkvalitets Provox stemme- og lungerehabilitetsanordninger, udviklet efter hver enkelt brugers behov.

Atos Medical ved, at det kræver mere end produktudvikling at være førende inden for dette felt. Det er en integreret del af vores virksomhed at understøtte klinisk forskning og uddannelse af både professionelle og brugere. Vores produkter er repræsenteret i mere end 150 publikationer. Hvert år støtter og afholder vi hundredvis af konferencer og uddannelsesprogrammer.