Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Hungarian
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Om os

Atos Medicals er dybt engageret i at give en stemme til de mennesker, som trækker vejret gennem et stoma. Med designløsninger og teknologi, som bygger på årtiers erfaring og dyb forståelse for vores brugere, er dette blevet virkelighed.

Siden lanceringen af den første Provox stemmeprotese for 25 år siden er Atos Medical blevet verdens førende udvikler og producent inden for området laryngektomi.

Vores engagement og dedikerede specialisering inden for laryngektomi, har givet os dyb forståelse for vores kunders behov. Det er denne forståelse, der har dannet grundlaget for vores innovationsproces. Vi er stolte over til stadighed at kunne tilbyde vores brugere innovative løsninger.

Vi har i løbet af de seneste 25 år været i stand til at hjælpe mere end 70.000 laryngektomerede i over 70 lande. Vores omfattende produktsortiment inden for området laryngektomi inkluderer en komplet serie af Provox stemmeproteser og Provox lungerehabiliteringsprodukter. Vores høje kvalitet og brede sortiment af Provox produkter muliggør en individuel kombination af løsninger, som tilpasses den enkelte bruger.

Atos Medical er bevidst om, at som verdens førende virksomhed inden for området laryngektomi, drejer det sig om meget mere end udelukkende produktudvikling. Understøttende klinisk forskning,  uddannelse af professionelle fagfolk og brugere er en yderst vigtig del af vores forretning. Vores produkter er beskrevet i mere end 150 højt estimerede publikationer. Vi giver støtte og afholder flere hundrede konferencer og uddannelsesprogrammer hvert år.

Vi er stolte over vores historie og over hvad vi har udrettet. Og vi glæder os til at lære endnu mere fra vores brugere og til at kunne tilbyde dem de bedste produkter, tjenester og uddannelse inden for laryngektomi området.