Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Information om COVID-19

COVID-19 (Novel Coronavirus 2019) spreder sig og påvirker stadig flere af de områder, som vi betjener. Vi er passionerede i vores arbejde med at gøre livet nemmere for mennesker, der lever et liv med et hals stoma. Vi følger derfor nøje udviklingen, så vi forsat kan blive ved med at servicere alle vores kunder globalt.

Information om Provox® Micron™ og ProTrach® XtraCare™ HME’er

Vi har øget produktionen af HME’er, der giver ekstra beskyttelse mod vira, når det er nødvendigt:

Begge produkter har et effektivt elektrostatisk filter, der kan beskytte mod vira og bakterier med en effektivitet på mere end 99 %*.

Vi anbefaler, at du taler med din læge eller anden fagperson for at afklare, om Provox® Micron™ eller ProTrach® XtraCare™ er den rette løsning for dig.

Ønsker du mere information om disse produkter, eller har du hvilke som helst andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Nyeste information

For at få de nyeste informationer om Coronavirus, henviser vi til Verdens Sundheds Organisationen (WHO) og Sundhedsstyrelsens hjemmesider.

WHO vejledning:  https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

 

*Vigtige bemærkninger:

For fuld information om produkterne, henviser vi til brugsanvisningen.

Provox® Micron™ og ProTrach® XtraCare™ er ikke blevet testet specifikt for deres evne til at beskytte mod Novel Corona Virus 2019. Testresultater viser, at effekten af filtreringen af bakterier og vira er ≥99%.

Idet patogener kan trænge ind i kroppen ad andre veje, fx via mund, næse og øjne, kan 100% beskyttelse ikke garanteres. De forebyggende foranstaltninger mod Coronavirus, der er udsendt af blandt andet Verdens Sundheds Organisationen (WHO), er også gældende for mennesker, der bruger Provox® Micron™ og ProTrach® XtraCare™.