Søg
Lokale arrangementer

Hver måned afholder vi lokale events over hele verden. Vi kalder dem events fordi de handler om dig og dit liv med laryngektomi. Det er en chance for at møde andre i dit nærområde, der også er strubeløse samt at møde din lokale Atos produktspecialist.

Vi er til stede for at støtte dig, hvad end du lige er kommet hjem fra hospitalet eller du har levet med din laryngektomi gennem flere år. Det gør vi blandt andet gennem vores lokale events. De handler om at bringe folk sammen fra dit nærområde samt give dig mulighed for at få svar på dine specifikke spørgsmål. Vi oplever igen og igen, at deltagerne inspirerer hinanden til at prøve nye ting på nye måder. Oftest går mange derfra med inspiration til at få endnu mere ud af sit liv. I løbet af året arrangerer vi mange events over hele Danmark. Der kan også være tilmeldt et mindre antal, ca. 3-8 deltagere. Har du en ven eller en ægtefælle, du ønsker at tage med, er det selvfølgelig helt ok. Vores produktspecialist vil typisk starte mødet med at give dig ny inspiration eller viden, men det der oftest sker er, at diskussionen og spørgsmålene driver samtalen og resten af mødet.

Vil du gerne med til et event?
Ring til mig
Hvad siger tidligere deltagere?

To par, der deltog i et event i US i august 2017, fandt ud af, at de boede i den samme lille by uden, at de nogensinde havde mødt hinanden. Den ene var blevet opereret for over 6 år siden, hvor den anden var blevet opereret inden for det sidste år. Udover at forklare den ny opererede, hvorfor han skulle bruge sin HME hele dagen, så kunne “veteranen” også give en masse andre gode råd om blandt andet at rejse. Da eventet sluttede var begge par blevet gode venner, konerne udvekslede numre og nu planlægger de en rejse sammen!