Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Klinisk evidens

Atos Medical har en lang tradition for klinisk evidens, som viser at vores produkter fungerer tilfredsstillende og er sikre at bruge. I årernes løb er der blevet gennemført mange studier med vores produkter. Vi er stolte over, at kunne vise mest og stærkest evidens til fordel for vores produkter end nogen af vores konkurrenter.

Evidens

Vi iværksætter og deltager løbende i kliniske studier overalt i verden. Det har vi mulighed for gennem vores tætte samarbejde med ØNH-specialister og patienter. Som eksempel kan nævnes vores Provox stemmeproteser  til laryngektomerede. Provox systemet har været en succes fra starten, og denne succes er understøttet af en lang række af klinisk dokumentation. Både patienter og læger kan få glæde af vores kliniske evidens. Klinisk evidens er en vigtig del af en læges daglige praksis. Med kliniske studier som vejledning ved lægen, hvilke forventninger der kan stilles til produktet, hvor lang tid produktet vil holde, fordelene ved forskellige materialer osv. som vil have en positiv virkning i behandlingen af patienten.

Erfaring

Mere end 20 år inden for  ØNH-området har givet os en vidtstrakt viden om medicinske tilstande, behandlinger og produkter. Vores løbende dialog med patienter og læger betyder, at vi altid kan være et skridt foran, når vi bruger vores førstehåndsoplysninger til vellykket R&D. Vi har også de produktfaciliteter og de mennesker, der skal til for at kunne bruge denne erfaring. Med mere end 20 års erfaring har vi set en lang række problemer, som vi også har fundet løsninger på. Bedre viden fører til bedre behandling og bedre produkter. Det er derfor, vi er de førende inden for laryngektomipleje.

Få nyheder om laryngektomi direkte i din indbakke

Tilmeld dig

LitReviews

For en mere detaljeret oversigt over alle relevante publikationer om HME’er, stemmeproteser og TheraBite kan du bruge vores Literature Reviews, som opdateres hvert år. Nedenfor finder du en af vores LitReviews, som du kan downloade gratis.

Lungerehabilitering
  • Lungefunktion med et trakeostoma
  • Fordele ved HME-brug
  • Klinisk virkning
  • Filtrering
  • Fastgørelsesmetoder
Download

Klinisk evidens-serien

Klinisk evidens-serien er dokumenter som omhandler et specifikt emne, og som beskriver og opsummerer den mest relevante litteratur. Download gratis et af vores dokumenter fra vores Klinisk evidens-serie nedenfor.

Refluks
  • Incidens af refluks hos laryngektomerede
  • Konsekvenser og behandling af refluks hos laryngektomerede
Download