Søg
Prøv vores produkter

Hvilke produkter, der er de helt rigtige for dig afhænger af en række faktorer. Vi kan hjælpe dig med vareprøver af vores forskellige produkter, hvis du har lyst til at prøve et produkt du ikke har prøvet før.

Trække vejret

En ‘Heat and Moisture Exchanger’ (HME) sikrer at lungerne rehabiliteres og hjælper med at minimere hoste, produktion af slim og infektioner i luftvejene. Dens kernefunktion er at give fugt og varme tilbage til den luft du indånder. Den skal mindst en gang om dagen.

Et plaster bruges til at sætte HME’en fast over dit stoma. Der findes forskellige størrelser og modeller, så der er noget for alle. Et plaster skiftes typisk en gang hver dag.

Find det produkt du er interesseret i
Pleje

Plejeprodukter bruges strubeløse på daglig basis. I Provox porteføljen er der et bredt udvalg af servietter, der bruges til at fjerne plastre, rengøre huden og forberede huden inden et nyt plaster sættes på. Der er også en række tilbehørsprodukter til din taleventil, som kan bruges til at rengøre og vedligeholde den.

Håndfrit

Det at kunne tale med hænderne frie er et ønske langt de fleste, der har gennemgået en total laryngektomi, deler. Når man har sine hænder frie bliver talen ofte mere naturlig. Vores håndfrie produkter giver dig friheden til at bruge dine hænder frit, mens du taler.

Vil du gerne kunne tale håndfrit?
Ring til mig