Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
America
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Prøv vores produkter

Hvilke produkter, der er de helt rigtige for dig, afhænger af en række faktorer. Vi kan hjælpe dig med vareprøver af vores forskellige produkter, hvis du har lyst til at prøve et produkt, du ikke har prøvet før.

Trække vejret

En HME (varme- og fugtveksler) sikrer at lungerne rehabiliteres og hjælper med at minimere hoste, produktion af slim og infektioner i luftvejene. HME’ens kernefunktion er at give fugt og varme tilbage til den luft du indånder. Den skal udskiftes mindst en gang om i døgnet.

Et plaster bruges til at sætte HME’en fast over dit stoma. Der findes forskellige størrelser og modeller, så der er noget for alle. Et plaster skiftes typisk en gang om dagen.

Find det produkt du er interesseret i

Klik her

Pleje

Plejeprodukter bruges af strubeløse på daglig basis. I Provox serien er der et bredt udvalg af servietter, der bruges til at fjerne plastre, rengøre huden og forberede huden, inden et nyt plaster sættes på. Der er også en række tilbehørsprodukter til din stemmeprotese, som kan bruges til at rengøre og vedligeholde den.

Håndfri tale

Det at kunne tale med hænderne frie er et ønske, som langt de fleste strubeløse deler. Når man har sine hænder frie bliver talen ofte mere naturlig. Vores håndfrie produkter giver dig friheden til at bruge dine hænder frit, mens du taler.

Vil du gerne kunne tale håndfrit?

Ring til mig