Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Atos Medical – leverandør af Provox

Siden vi introducerede vores første stemmeprotese for mere end 30 år siden, er vi blevet den førende virksomhed i verden inden for udvikling og produktion af produkter til laryngektomerede mennesker. Vi er leverandører af Provox produkter.

Provox

Inden for Provox serien tilbyder vi en lang række produkter til stemme- og lungerehabilitering. Provox produkterne er inddelt i flere kategorier: Stemmeproteser, HME’er (varme- og fugtudvekslere) og plastre. Derudover producerer vi en række tilbehørsprodukter til hver af produktgrupperne. Sidst men ikke mindst leverer vi også en række produkter, der gør det muligt at tale håndfrit.

Laryngektomerede har forskellige behov og ønsker i deres hverdag. I samråd med talepædagog, læge eller sygeplejerske er det muligt at finde frem til hvilke produkter, der passer bedst til den enkelte.

 

Provox stemmeproteser

Provox stemmeproteser giver mulighed for hurtigt at kunne tale igen efter total laryngektomi. Tusinder af laryngektomerede mennesker verden over bruger i dag Provox stemmeproteser, som giver dem styrke og selvtillid til at tale mere naturligt igen. Provox stemmeproteser er kendt for at være robuste proteser, som man kan stole på. Samtidig er de lette at vedligeholde.

Vil du gerne høre mere om vores Provox stemmeproteser?

Ring mig op

Provox HME'er (varme- og fugtudvekslere)

Provox HME’er placeres foran stomaet, så vejrtrækningen foregår igennem den. De hjælper med at minimere slim og hoste samtidig med at irritation i luftvejene også minimeres.

Der findes forskellige HME’er til forskellige situationer

Provox plastre

Provox plastre bruges af langt de fleste laryngektomerede. De bruges til at sætte HME’en fast foran stomaet. Plastrene findes i et bredt udvalg, og de er fremstillet af forskellige materialer og i forskellige størrelser.  Find den type, der passer bedst. Spørg os gerne til råds, hvis du har behov for hjælp til at vælge det rigtige plaster.

 

Vil du gerne lære mere om vores forskellige plastre?

Ring til mig

Provox FreeHands

Det at tale håndfrit er noget langt de fleste, der har gennemgået en total laryngektomi ønsker at opnå igen. Provox FreeHands FlexiVoice er vores mest populære produkt, som tillader at tale og samtidig have hænderne fri til andre formål.