Søg
Atos Medical – leverandør af Provox

Siden vi introducerede vores første taleventil for mere end 30 år siden, er vi blevet den ledende virksomhed i verden inden for udvikling og produktion af produkter til folk med laryngektomi. Vi er leverandører af Provox produkter.

Provox

Inden for Provox familien tilbyder vi en lang række produkter inden for rehabilitering af din stemme og rehabilitering af dine lunger. Provox produkterne er indenfor fire kategorier: taleventil, varme og fugt udvekslere og plastre. Derudover producerer vi en række tilbehørsprodukter til hver af produktgrupperne. Sidst men ikke mindst leverer vi også en række produkter, der gør dig i stand til at tale håndfrit.

I samråd med din talepædagog, har du mulighed for at finde den kombination af produkter, der passer til dine behov og ønsker.

Provox taleventiler

Den hurtigste vej til at få din stemme igen er gennem en taleventil. Tusinder af folk, der lever med en laryngektomi, bruger i dag Provox taleventiler, som giver dem styrken og selvtilliden til at tale mere naturligt igen. Provox taleventiler er kendt for at være robuste proteser, som du kan stole på. Samtidig er de lette at vedligeholde.

Vil du gerne høre mere om vores Provox Taleventiler?
Ring mig op
Provox varme og fugt udvekslere (HME)

Provox HME’er placeres foran din stoma, så du trækker vejret igennem den. De hjælper dig med at minimere slim og hoste samtidig med at irritationen i dit luftrør også minimeres.

Der findes forskellige HME’er til forskellige situationer
Provox plastre

Provox plastre bruges af langt de fleste mennesker. De bruges til at sætte HME’en fast foran din stoma. De findes i et bredt udvalg, så du kan finde den, der passer dig bedst.

Vil du gerne lære mere om vores forskellige plastre?
Ring til mig
Provox FreeHands

Det at tale håndfrit er noget langt de fleste, der har gennemgået en total laryngektomi ønsker at opnå igen. Provox FreeHands FlexiVoice er vores mest populære produkt, som tillader dig at tale med hænderne frie.