Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Provox Luna – en løsning til natten

Vi ved alle, at en god dag starter med en god nats søvn. Ved at anvende Provox Luna plaster og HME (varme- og fugtveksler) om natten kan du sove behageligt, lindre huden og forbedre den helbredsmæssige tilstand i lungerne. På den måde kan du hjælpe dig selv til at få en bedre dag.

Når dagene bliver bedre, kan du gå en tur, være mere aktiv, lave havearbejde, tage på indkøbstur eller foretage dig andre ting, du holder af. Du kan sandsynligvis også bekymre dig mindre om slim og hoste, samt rød og irriteret hud.

Dette er Provox Luna

provoxlunahmeandadhesive_article-picture_307x229px

  • Blød og glat til en behagelig nat
  • Fremstillet af hydrogel, der lindrer og afkøler huden
  • Bedre fugteevne sammenlignet med andre HME’ere*
  • Lav åndedrætsmodstand, der gør vejrtrækningen lettere om natten
  • Sideåbninger, der forhindrer tilstopning, mens du sover

 

 

Sov behageligt

Når du går i seng, er du som regel iført noget blødt og behageligt tøj. Hvad angår dit stoma, bør det også være så behageligt som muligt. Intet bør hindre en god nattesøvn.

For at gøre det så behageligt som muligt, er Provox Luna HME’en fremstillet af silikone. Den er blød, hvid og glat. Der er to åbninger i siderne, der gør vejrtrækningen behagelig, selv hvis dit tøj eller dit sengetøj ved en fejl dækker HME’en.

Provox Luna plaster er designet til at føles blødt og glat på huden, så du kan sove behageligt. Koblingen (hvor HME’en sættes fast i) er fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale for at gøre det behageligt, uanset hvordan du ligger og sover.

 

”Gjorde det nemmere at sove. Luna plaster var bare blødere og indskrænkede ikke bevægeligheden.”

– Bruger fra USA

Opnå lindring i huden

Ind imellem oplever du muligvis hudirritation, rødme og ømhed. Hvis det er tilfældet, bør du overveje at anvende et mildere plaster, som lindrer huden om natten.

Provox Luna plaster lindrer huden, mens du sover, og forbereder din hud på at bruge et plaster og en HME den følgende dag.

 

”Meget af hudirritationen var væk om morgenen. Virkningen kom efter anden eller tredje nat. Huden kom sig bedre, end hvis jeg slet ikke havde brugt noget.”

– Bruger fra USA

Få bedre helbredsmæssig tilstand i lungerne

Når du har sunde lunger, har du mulighed for at tage i byen, være aktiv og gøre de ting, du holder af.

Luna HME’en hjælper med at forbedre den helbredsmæssige tilstand i lungeren. Den gør luften, du indånder, mere fugtig, så du hoster mindre. Luna HME’en giver en bedre fugtning sammenlignet med andre HME’ere, og den har en lav åndedrætsmodstand, der gør vejrtrækningen behagelig.

Mange mennesker oplever, at deres dage bliver bedre, når de anvender en HME både nat og dag. Det bliver nemmere at gå ture, tage på indkøbstur, besøge venner eller dyrke sport.

 

”Nu kan jeg anvende en HME, selv om natten”

– Bruger fra Storbritannien

Læs mere om Provox Luna