Søg
Ny løsning til natten

Vi ved alle, at en god nats søvn betyder alt i løbet af dagen. Ved brug af det selvklæbende Luna Adhesive og HME om natten kan du sove behageligt, lindre huden og forbedre din lungesundhed samtidig med, at du hjælper dig selv med at få en bedre dag.

Når dagene bliver bedre, kan du gå en tur, være mere aktiv, lave havearbejde, tage på indkøbstur eller foretage dig andre ting, du holder af. Du kan muligvis også bekymre dig mindre om slim og hoste, rødhed og irriteret hud.

Dette er Provox Luna

provoxlunahmeandadhesive_article-picture_307x229px

  • Blød og glat til en behagelig nat
  • Fremstillet af hydrogel, der lindrer og afkøler huden
  • Bedre befugtning sammenlignet med andre HME’ere*
  • Lav åndedrætsmodstand, der gør vejrtrækningen lettere om natten
  • Sideåbninger, der forhindrer tilstopning, mens du sover

 

 

Sov behageligt

Når du går i seng, er du som regel iført noget blødt og behageligt. Hvad angår dit stoma, bør det også være så behageligt, som muligt. Intet bør hindre en god nattesøvn.

For at gøre det så behageligt som muligt, er Luna HME’en fremstillet af silikone. Den er blød, hvid og glat. Der er to åbninger i siderne, der gør vejrtrækningen behagelig, selv hvis dit tøj eller dit sengetøj ved en fejl dækker HME’en..

Luna Adhesive er designet til at føles blødt og glat på huden, så du kan sove behageligt. Ringen er mindre og blødere for at gøre det behageligt, uanset hvordan du ligger og sover.

 

”Gjorde det nemmere at sove. Luna Adhesive var bare blødere og indskrænkede ikke bevægeligheden.”

– Bruger fra USA

Opnå lindring i huden

Ind imellem oplever du muligvis hudirritation, rødhed og ømhed. Hvis det er tilfældet, bør du overveje at anvende et mildere plaster, som lindrer huden om natten.

Luna Adhesive lindrer huden, mens du sover, og forbereder din hud på at bruge et plaster og en HME den følgende dag.

 

”Meget af hudirritationen var væk om morgenen. Virkningen kom efter anden eller tredje nat. Huden kom sig bedre, end hvis jeg slet ikke havde brugt noget.”

– Bruger fra USA

Få bedre lungesundhed

Når du har sunde lunger, har du mulighed for at tage i byen, være aktiv og gøre de ting, du holder af.

Luna HME’en hjælper med at forbedre din lungesundhed. Den gør luften, du indånder, fugtigere, så du hoster mindre. Luna HME’en giver en bedre befugtning sammenlignet med andre HME’ere, og den har en lav åndedrætsmodstand, der gør vejrtrækningen behagelig.

Mange mennesker oplever, at deres dage bliver bedre, når de anvender en HME både nat og dag. Det bliver nemmere at gå ture, tage på indkøbstur, besøge venner eller dyrke sport.

 

”Nu kan jeg anvende en HME, selv om natten”

– Bruger fra Storbritannien

Læs mere om Provox Luna