Søg
close

Velkommen til Atos Medical

Vælg dit land

Danmark
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekræft dit valg
  • Dit land:Danmark

Provox systemet

Provox systemet har tre hovedgrupper af produkter – Provox taleventil, Provox HME’er og Provox plastre. Provox produkter foretrækkes verden over, og er resultatet af 25 års fortsat produktudvikling og innovation.

Stemmeproteser

Provox systemet består af et bredt sortiment af standard stemmeproteser og tilbehør, som giver brugerne en god stemmekvalitet, er let at tale med, har god komfort og er let at vedligeholde. Desuden findes en række af special stemmeproteser og tilbehør som afhjælper problemer som tidlig utæthed gennem stemmeprotesen og utæthed omkring stemmeprotesen.

 

Vil du vide mere om Provox stemmeproteser?

Læs mere

Provox HME'er og taleventiler

Provox XtraFlow HME og Provox XtraMoist HME mindsker slimproduktionen og hoste med fugt, varme og filtrering, af den luft du indånder. De kan også bruges til at tale med, når du lukker stomaet af med en finger.

Provox FreeHands FlexiVoice giver mulighed for at tale håndfrit og for at tale ved at lukke stomaet af med din finger. Provox FreeHands FlexiVoice er en kombination af en taleventil og en HME.

Vil du vide mere om HME'er og taleventiler

Læs mere

Provox plastre

Provox plastre bruges til at holde Provox HME på plads foran stomaet. Provox tilbehør er tilgængeligt i et bredt sortiment, så du kan finde lige netop det tilbehør, der er bedst til dig.

Vil du vide mere om Provox plastre?

Læs mere