Provox Life - en ny generation af produkter til flere af livets øjeblikke

Image

Provox Life er en ny generation af produkter, som er baseret på flere års grundig forskning og udvikling i tæt samarbejde med laryngektomerede samt fagprofesionelle fra hele verden herunder Danmark.

Alle produkter er designet og testet til bedre at imødekomme de udfordringer brugere oplever i hverdagen med HMEer og plastre.

Provox Life tilbyder en komplet og fleksibel løsning, hvor den enkelte nemmere kan finde og sammensætte sine hjælpemidler, til flere af livets øjeblikke.

Provox Life produktfamilien består af:

  • Forbedrede HMEer som giver lettere vejrtrækning og bedre lungerehabilitering døgnet rundt
  • Redesignede, plastre med forbedrede materialer og klæbeevne, som giver en bedre pasform og øget komfort
  • Ny, patenteret SecureFit kobling, som giver en mere simpel og sikker sammensætning af alle Provox Life produkter

Provox Life HME:er

Provox Life HMEerne er forbedret og redesignet til at give den bedst mulige lungerehabilitering samt nemmere vejrtrækning.

Ved at bruge HME døgnet rundt, både nat og dag, forbedres lungerehabiliteringen og fugtning af lungerne. Og studier viser at slim og hoste kan reduceres betydeligt efter blot to uger med konstant anvendelse af HME.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Provox Life-plastre

De innovative kløverformede Provox Life plastre er fremstillet af forbedrede materialer, der øger komforten og passer til forskellige hudtyper og stomaformer.

Den øgede klæbeevne er med til at sikre plastret i flere af hverdagens situationer, og det kløverformede design er med til at give en bedre pasform.

Image
Image
Image
Image

Del

Gem til mit indhold