Provox Life HME'er (varme- og fugtudvekslere)

HME'er hjælper dig med bedre vejrtrækning efter laryngektomi

Vi har udviklet seks udskiftelige varme- og fugtudvekslere (HME'er), der efterligner funktionen hos dine øvre luftveje og dækker dine behov til enhver situation. Disse højtydende HME'er sikrer den rette balance mellem fugtning og vejrtrækningsmodstand efter din laryngektomi.

Introduktion till Provox Life produkter

Provox Life Home HME

Bedre lungerehabilitering hjemme

Provox Life Home HME er designet til at forbedre den helbredsmæssige tilstand i lungerne. Dette design har optimeret fugteevne og vejrtrækningsmodstand. Det gør Provox Life Home HME ideel til rolige aktiviteter i hjemmet.

Provox Life Go HME

Mindre modstand på farten

Provox Life Go HME er designet til at give en lavere vejrtrækningsmodstand, men samtidig god fugte evne og lungerehabilitering. Provox Life Go HME er derfor mere behagelig at trække vejret igennem ved dagligdagsaktiviteter uden for hjemmet.

Provox Life Night HME

Mindre hoste om natten

Provox Life Night HME er designet til at give den bedste fugteevne og en behagelig nattesøvn. Gennem det innovative design hjælper
HMEen med at reducere slim og hoste om natten.

Provox Life Protect HME

Ekstra beskyttelse mod bakterier og vira

Provox Life Protect HME er designet til at kombinere egenskaberne i en HME med et effektivt elektrostatisk filter. Det gør, at Provox Life Protect HME giver beskyttelse mod bakterier, vira og andre luftbårne partikler. Der er mange situationer i hverdagen, hvor der kan være behov for ekstra beskyttelse af lungerne. Fx i offentlig transport, tæt befolkede områder, ved indkøb eller i støvet arbejdsmiljø.

Provox Life Energy HME

Mere luft til fysiske aktiviteter

Provox Life Energy HME er designet til at muliggøre anvendelse af HME i situationer med højt aktivitetsniveau. Provox Life Energy HME har meget lav vejrtræksmodstand og giver mere luft og lettere vejrtrækning ved fx cykling eller anden sport.

Provox Life FreeHands HME

Mere frihed med håndfri tale

Provox Life FreeHands HME er designet til at muliggøre håndfri tale i kombination med FreeHands Flexivoice. Håndfri tale giver frihed til at tale og bruge begge hænder på samme tid – fx når man kører bil eller laver mad.

Del

Gem til mit indhold