Provox Life Tilbehør

Provox Life Plastre

Hals, hud og stomaer er alle individuelle. Takket være tilbagemeldinger fra brugere ved vi, at komfort, klæbeevne og pasform er afgørende for at kunne anvende plastre døgnet rundt.

De innovative kløverformede Provox Life plastre er fremstillet af forbedrede materialer, der øger komforten og passer til forskellige hudtyper og stomaformer.

Den øgede klæbeevne er med til at sikre plastret i flere af hverdagens situationer, og det kløverformede design er med til at give en bedre pasform.

Provox Life Standard Plaster

Øget klæbeevne i hverdagen

Provox Life Standard Plaster er designet til hverdagsbrug, der giver en stærk forsegling omkring stomaet. Et fleksibelt plaster med lav profil, øget klæbeevne og pasform. God klæbeevne og pasform giver mere sikkerhed for, at plasteret bliver siddende hele dagen.

Provox Life Sensitive Plaster

Mere komfort og mindre hudirritation

Provox Life Sensitive Plaster er designet til følsom hud. Plastret er blødt og fleksibelt og meget skånsomt for huden. Det forbedrede hydrokolloid materiale giver god og fleksibel forsegling omkring stomaet, og er samtidig nemt at påsætte og fjerne.

Provox Life Stability Plaster

Øget sikkerhed og stabilitet

Provox Life Stability Plaster er designet til at give ekstra stabilitet og støtte omkring stomaet. Det er velegnet til dybt stoma. Den kraftige klæbeevne giver en god forsegling omkring stomaet og er særligt godt til håndfri tale og til personer, der taler meget.

Provox Life Night Plaster

Lindring af huden om natten

Provox Life Night Plaster er designet til at lindre og køle huden om natten. Det særlige hydrogel materiale er særligt velegnet til at give huden ro om natten. Det kan afhjælpe rød og irriteret hud og muliggør anvendelse af plaster hele dagen.

Provox Life LaryTube

Provox Life LaryTube kan anvendes til opretholdelse af åbningen i trakeostomaet, og sammensætning af Provox Life HMEer.

Ring-modellerne skal fastgøres med Provox Life plastre og de andre modeller med Provox LaryClips eller Provox TubeHolder.

Nu er Provox Life LaryTube tilgængelige i Standard og Standard med Ring.

Del

Gem til mit indhold